Werkzaamheden

Met onze ruime ervaring op het gebied van installatietechniek kiest u met De Nijs Installatietechniek voor een vakkundig bedrijf. Wij werken in heel Nederland, maar concentreren ons op de plaatsen Kampen, Zwolle, Emmeloord en omgeving. Wij zijn u graag van dienst met diverse installatiewerkzaamheden, die wij hieronder kort toelichten.


Gas

De Nijs Installatietechniek verzorgt complete gasinstallaties. Ook sluiten wij alle gastoestellen, bijvoorbeeld een gasfornuis of gevelkachel, op een veilige manier voor u aan.


Water

Voor het ontwerpen en installeren van een waterleiding op een vakkundige manier bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor reparatie en het vervangen van kranen en leidingen.


Verwarming / cv

Wij plaatsen en vervangen cv-ketels, geisers en boilers van het door u gewenste merk. Ook voor complete cv-installaties bent u bij ons aan het juiste adres. Wij geven u graag vrijblijvend advies over de beste keuze voor uw centrale verwarming.


Sanitair

U kunt ons o.a. inschakelen voor de installatie van een wastafel, toilet of whirlpool, maar ook voor de installatie van een compleet nieuwe badkamer. De Nijs Installatietechniek levert desgewenst in overleg met u ook de materialen.


Elektra

Wij nemen zowel grote als kleine opdrachten aan, van de complete elektrotechnische installatie in bestaande huizen tot het vervangen van een schakelaar. Wij leggen vakkundig alle leidingen en verlichting aan en installeren op een veilige manier de elektronische apparatuur.


Zinkwerk, koperwerk en loodwerk

Zowel voor het vervangen als voor de reparatie van uw zink, koper en lood kunt u bij De Nijs Installatietechniek terecht. Wij zorgen ervoor dat uw leidingen, goten en regenpijpen er weer als nieuw uitzien.


Riolering

De Nijs Installatietechniek kan ook de binnenhuisriolering voor u aanleggen of vervangen, eventueel in combinatie met andere installatiewerkzaamheden aan uw sanitair.


Wilt u meer informatie, of wilt u vrijblijvend een offerte van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op.